Tour de France Magasinet

ANDRÉ GREIPEL

-

STJERNEN

Efter supersæson­en i 2015, hvor or han fremstod som den bedste af alle supersprin­terne, e, kom Greipel til en vis grad ned på jorden igen sidste år. Dog opretholdt han en imponerend­e rekord: Tyskeren n har aldrig stillet til start i en Grand Tour uden at have e vundet mindst en etapesejr i løbet. Greipel har mistet en af sine vigtigste lead-out men i Greg Henderson, mens hollændere­n Moreno Hofland er hentet ind. Hofland er ligeså hurtig som Henderson, men n har selvfølgel­ig ikke nær samme rutine. André Greipel el har også stukket hovedet frem i brostenskl­assikerne de seneste par år. Men de store resultater er det endnu dnu ikke blevet til.

ALL ROUND RYTTER

29-årige Tony Gallopin har vundet etaper i både Touren og Paris-nice samt sejret i Clasica San Sebastian. Men et styrt spolerede delvist hans forårssæso­n, og måske har han de største resultater bag sig efterhånde­n?

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

Danske Lars Bak bliver betragtet som en af verdens bedste hjælperytt­ere. Stabil, hårdfør og altid villig til at ofre sig i holdets tjeneste. Bak er mildest talt ikke bange for at få lidt vind på næsen.

JOKEREN

23-årige Tiesj Benoot brød igennem med et brag med en femteplads i sit første Flandern Rundt. I foråret gennemført­e Benoot 11 endagsløb og kørte top-15 i de ni af dem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark