Åbo Underrättelser

Har du provat på ÅU:s recept? Tävla och vinn!

» Ta en bild av något du lagat utgående från ÅU:s recept och skicka till oss.

-

Har du märkt att vi varje vecka publicerar recept på läckerhete­r?

Den här veckan har ÅU:s matskriben­t Sofie Sergelius på Foodly tagit fram några smarriga recept på äppelpajer. Recepten publiceras alltid i tidningen torsdagar.

I vår receptbank på ÅU.fi finns recept på allt från härlig fröpanerad gös till smarrig choklad- och hallonkaka.

HAR DU REDAN provat på något av recepten? Berätta för oss vad du tyckte! Eller prova redan idag och ge oss respons.

Samtidigt kan du vara med om utlottning­en av fem exklusiva ÅUmuggar!

SÅ HÄR GÖR DU:

Gilla ÅU på Instagram. Ta en bild på något du lagat enligt våra recept mugg kan bli din. En snygg ÅU-

och publicera bilden med hashtaggen #åurecept. Vi vill gärna se massor av bilder och vi kommer att publicera era snygga matfoton i alla ÅU:s kanaler.

Om du vill vara med i utlottning­en av ÅU-muggarna – eller inte ännu använder Instagram – kan du e-posta din bild till adressen solsidan@ aumedia.fi. Senast den 23 september vill vi ha din bild/dina bilder.

Skriv i Åurecept i rubrikfält­et. Glöm inte ditt eget namn och din adress så att vi kan sända dej en mugg ifall du har tur! Bland alla som sänt in en bild per epost lottar vi ut fem ÅU-muggar. Lycka till! Hel kyckling stående på en burk med öl.

 ?? SOFIE SERGELIUS ?? EN AMERIKANSK GRILLKLASS­IKER.
SOFIE SERGELIUS EN AMERIKANSK GRILLKLASS­IKER.
 ?? PIA HEIKKILÄ ?? HEMBAKT ENLIGT ÅU-RECEPT. Så här såg Äppelsmulp­aj med kanel och kardemumma ut då ÅU:s nyhetschef Pia Heikkilä bakade i lördags. Receptet publicerad­es i papperstid­ningen förra veckan, och finns i vår receptbank på webben. Prova också du på våra recept – och skicka in din bild till ÅU!
PIA HEIKKILÄ HEMBAKT ENLIGT ÅU-RECEPT. Så här såg Äppelsmulp­aj med kanel och kardemumma ut då ÅU:s nyhetschef Pia Heikkilä bakade i lördags. Receptet publicerad­es i papperstid­ningen förra veckan, och finns i vår receptbank på webben. Prova också du på våra recept – och skicka in din bild till ÅU!
 ??  ?? TÄVLA OCH VINN!
TÄVLA OCH VINN!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland