Hufvudstadsbladet

Jag blev av med mina ledbesvär

-

För ungefär 2 år sedan fick Pia ledbesvär. Den energiska kvinnan arbetar till vardags med att hålla i workshops, kurser och event, bland annat i dans. Hon hade precis avslutat en av sina helt stora favoriter, ett Powerdance-event, och såg fram emot en välförtjän­t semester, då hon kände att något var helt fel med lederna. - Jag hade känt mig öm förut, när jag hade jobbat hårt, men inte så långvarigt. Under sommaren blev det inte bättre. Motvilligt bestämde Pia sig för att de fysiskt krävande dansevente­n fick läggas tillfällig­t på hyllan.

BEKYMRAD MAN

Pias bekymrade man hade följt utveckling­en och lagt märke till hur hon hade fått problem med att komma ur sängen på morgonen på grund av lederna, och han hade flera gånger frågat om det inte fanns något man kunde göra åt det. Men Pia, är en stor motståndar­e till att stoppa i sig onödiga ämnen i kroppen så hon ignorerade det i början. - Men när min man en dag råkade läsa en annons om naturprodu­kten Movizin med ingefära, bestämde han sig direkt för att klippa ut den och ge den till mig, berättar hon. - Jag läste, lite motvilligt om tablettern­a. Men att de var naturbaser­ade tilltalade ju mig, så jag beställde ett paket på internet och började äta dem samma dag de kom i brevlådan. - Det har jag ärligt talat inte ångrat en sekund. Det gick inte många veckor innan jag började känna en förbättrin­g och från den gången har det bara gått framåt. Idag är dansglada Pia Mariah så bra i sina leder igen att hon precis har återgått till sina älskade Powerdance-events. – Jag har precis hållit i en stor tillställn­ing, där kvinnor och män i alla åldrar deltog. Vi dansade till ”We Will Rock You” i ett sant myller av studsande kroppar, heta rytmer och glada ansikten, och mina knän klarade det hela, skrattar Pia - Movizin är verkligen en vinnarmix. Ingefära, boswellia och nypon är helt klart mina nya favoritväx­ter.

 ??  ??
 ??  ?? Pia Mariah har fått ordning på ledernas rörlighet. Trots fullt schema och många aktivitete­r kring alla dansevents orkar hon ändå leka med sin älskade hund ute i trädgården.
Pia Mariah har fått ordning på ledernas rörlighet. Trots fullt schema och många aktivitete­r kring alla dansevents orkar hon ändå leka med sin älskade hund ute i trädgården.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland