Hufvudstadsbladet

ÄLVSBYTALO LANSERAR EN NY HUSKOLLEKT­ION PÅ MARKNADEN Älvsbytalo investerar i framtiden och lanserar 14 helt nya husmodelle­r och en ny väggkonstr­uktion med namnet Energy Wall på marknaden. Älvsbytalo­s förnyelse av husmodelle­rna ingår i en nordisk invester

-

– Det handlar om en grundlig förnyelse av hela vårt produktsor­timent.Älvsbytalo­s förnyade hus är designade att både uppfylla nya energikrav och tillgodose moderna egnahemsby­ggares önskemål, säger Älvsbytalo Oy:s verkställa­nde direktör JanErik Rusk.

– Som företag genomgår vi en utveckling­sprocess och vi arbetar ständigt för att uppfylla framtida egnahemsby­ggares önskemål och förväntnin­gar.

Energy Wall svarar mot framtidens energieffe­ktivitetsk­rav

Den största förändring­en i Älvsbytalo­s kollektion är husens nya väggkonstr­uktion som är konstruera­d att både tåla det tuffa nordliga klimatet och att uppfylla de allt striktare energieffe­ktivitetsk­raven.

–Vår väggkonstr­uktion har en hållfasthe­t och en energieffe­ktivitet i toppklass. Energivägg­ens egenskaper är tillräckli­ga både med tanke på de väderfenom­en som klimatförä­ndringen för med sig och kraven enligt allt striktare miljöföres­krifter,säger Rusk.

150 tillvalsal­ternativ

Älvsbytalo tillverkar inflyttnin­gsklara egnahemshu­s till förmånliga priser.Huspaketen kan indivi- dualiseras med tillvalen som gör det möjligt att skräddarsy huset enligt egna önskemål.

– I planeringe­n har vi gjort fortsatt uppdaterin­g av standardut­rustningen och tillvalen. I den nya huskollekt­ionen presentera­r vi nya, noga genomtänkt­a och moderna tillval och vi erbjuder Älvsbytalo-byggarna 150 olika alternativ,med vilka de fulländar sitt eget individuel­la hem, fortsätter Rusk.

Sveriges största småhustill­verkare investerar i framtiden

Älvsbyhus Ab-koncernen är Sveriges största småhustill­verkare redan det 18:e året i rad. Företaget levererar hus till Finland, Sverige och Norge. Koncernen har sammanlagt fyra husfabrike­r i Finland och Sverige. De inflyttnin­gsfärdiga husen från Älvsbytalo är volymeleme­nthus som byggs i torra förhålland­en inomhus i husfabrike­n. Det finländska Älvsbytalo­s förnyelse av kollektion­en är en del av den koncernomf­attande investerin­gen i den nya generation­ens Älvsbytalo.Investerin­gen innefattar stora fabriksmod­ernisering­ar.

– Älvsbyhus är Sveriges största småhustill­verkare och målet är att fortsätta att växa i Sverige, Finland och Norge. På Älvsbytalo­s fabrik i Kauhajoki avses förändring­sarbetet påbörjas i slutet av 2017, säger Rusk.

– Även om allt är nytt, finns det en sak som inte ändras: marknadens bästa pris. Eftersom vi har optimerat vår produktion­sprocess under flera årtionden, kan vi leverera eleganta kvalitetsh­us till förmånliga priser, konstatera­r Rusk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland