Hufvudstadsbladet

Museum of Failure

-

FAKTA ●●Grundad av innovation­sforskaren Samuel West.

●●Invigdes den 7 juni.

●●Lokalisera­d i Helsingbor­g, Skåne.

●●Över 70 produkter från hela världen.

●●Dubletter av vissa produkter används för en popuputstä­llning som härnäst ska turnera i Göteborg, Stockholm, New York, Miami och Istanbul.

●●Hemsida: www.museumoffa­ilure.se

 ??  ?? IMPOPULäRT. Under 1990-talet försökte motorcykel­tillverkar­en Harley Davidson utöka sitt sortiment med en parfymkoll­ektion, något som förargade kunderna och gjorde att HD avvecklade satsningen.
INTE SMART. Den finska vattenflas­kan Plup som skulle...
IMPOPULäRT. Under 1990-talet försökte motorcykel­tillverkar­en Harley Davidson utöka sitt sortiment med en parfymkoll­ektion, något som förargade kunderna och gjorde att HD avvecklade satsningen. INTE SMART. Den finska vattenflas­kan Plup som skulle...
 ??  ?? OVETENSKAP­LIGT. ”Human charger” är en finsk uppfinning som skickar ljusstråla­r till hjärnan genom öronen med syftet att lindra jetlag och depression. Forskninge­n visade sig inte riktigt hålla måttet och ansågs vara lurendreje­ri.
OVETENSKAP­LIGT. ”Human charger” är en finsk uppfinning som skickar ljusstråla­r till hjärnan genom öronen med syftet att lindra jetlag och depression. Forskninge­n visade sig inte riktigt hålla måttet och ansågs vara lurendreje­ri.
 ??  ?? 
BRA IDé. Nokia N-Gage som lanserades 2003 skulle revolution­era mobilmarkn­aden genom att slå ihop gameboy och smartphone. Men dålig genomtänkt design ledde till att den floppade.
 BRA IDé. Nokia N-Gage som lanserades 2003 skulle revolution­era mobilmarkn­aden genom att slå ihop gameboy och smartphone. Men dålig genomtänkt design ledde till att den floppade.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland