Hufvudstadsbladet

IFK Mariehamn värvade tjeck

- FNB

Regerande fotbollsli­gamästaren IFK Mariehamn har skrivit kontrakt med tjeckiske mittfältar­en Filip Hlupik för återstoden av säsongen, meddelar klubben på sin webbsida.

IFK testade Hlupik, 26, redan i december men då blev det inget kontrakt. Den offensive mittfältar­e spelade tidigare i år för bulgariska Cherno More Varna, men led av småskador.

– Filip var här och testade spel med oss i vintras men då skrev vi inget avtal trots att vi tyckte att han var en klart intressant spelare för oss. När vi nu sett Filip på träning har vi beslutat att vi vill skriva kontrakt med honom, säger klubbdirek­tören Peter Mattsson.

Meningen är att försöka få Hlupik, som också spelat i tjeckiska ligan, spelklar för följande match mot RoPS på torsdag.

 ?? FOTO: JONAS EDSVIK / NYA ÅLAND ?? MåLKALAS ATT VäNTA? IFK Mariehamns Aleksei Kangaskolk­ka (i mitten) får i fortsättni­ngen njuta av framspel från nyförvärve­t, den offensiva mittfältar­en, Filip Hlupik.
FOTO: JONAS EDSVIK / NYA ÅLAND MåLKALAS ATT VäNTA? IFK Mariehamns Aleksei Kangaskolk­ka (i mitten) får i fortsättni­ngen njuta av framspel från nyförvärve­t, den offensiva mittfältar­en, Filip Hlupik.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland