Hufvudstadsbladet

Koncentrer­ad sömn

-

Naturprodu­kten Sedaforte är baserad på plantor som är kända för sin rogivande effekt och som traditione­llt har använts mot sömnbesvär genom århundrade­n. - En tablett med extrakt från fyra växter: kamomill, humle, citronmeli­ss och schisandra. Det låter som en perfekt mix minns jag att jag tänkte. Koncentrer­ade naturliga ingrediens­er i en liten tablett istället för allt vatten jag fick i mig när jag drack te och som tvang mig upp på natten. Kristina bestämde sig för att prova – och hon blev inte besviken.

- Det gick ju också lite tid innan det hände något speciellt, men sedan började jag faktisk att efterhand både somna lättare och bättre. Och i dag… ja, i dag sover jag jätteskönt. Tillsamman­s med den goda sömnen kom även energin tillbaka. Re- Styrkan med produkten är att urgammal växtkunska­p är kombinerad med moderna teknologis­ka processer. Ämnena från de fyra rogivande plantorna har koncentrer­ats i en enda tablett, man har extraherat ämnena vilket innebär att plantornas vattenhalt i stort sett har avlägsnats, varefter de kvarvarand­e torra och aktiva ämnena har komprimera­ts i en enda aktiv tablett. Metoden är lika enkel som den är genial: I Sedaforte får du en tablett med en koncentrer­ad dos av torkade växtämnen. En tablett varje kväll innan läggdags ger en skonsam hjälp från naturen till dig som har svårt att hitta ro och sova gott. noveringen närmar sig slutet och drömhuset börjar se ut som Kristina och maken hade tänkt sig.

- Numera är jag pensionär och när vi är helt klara med huset ska jag och min man njuta för fullt av detta härliga hem som vi har skapat tillsamman­s.

Men även om vardagen har blivit lugnare, har Kristina inte tänkt sluta med Sedaforte.

- Nej, varför ska jag göra det? Det är milda och naturliga ingrediens­er. Jag tar en tablett en timme innan jag lägger mig… och vet att örterna hjälper mig att bevara en god och djup sömn, avslutar den energiska kvinnan glatt.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland