Hufvudstadsbladet

- Så fick jag naturlig hjälp med mitt ömma, stela knä!

Det händer att jag måste nypa mig själv i armen för att se om jag drömmer, skrattar Olle när han berättar om hur han blev av med sina ledproblem.

-

Slitna och stela leder

Människokr­oppen är konstruera­d för att användas. Helst hela livet. Men samtidigt som muskler och kondition underhålls genom ett aktivt liv kan samma aktivitete­r också innebära att våra leder helt naturligt blir slitna. Det händer i stort sett för alla. Det är inte ovanligt att det uppstår en naturlig stelhet i höfter, fingrar, axlar, rygg, nacke eller knän. Att växtämnen från naturen kan hjälpa ledernas styrka, smidighet och rörlighet är numera ganska väldokumen­terad. Ingefära och nypon samt harts från boswellia-trädet är några av de växter som har visat sig ha en bra effekt på leder i senare års studier.

Movizin Complex

Olle Hansson (64) är en av de många användare av Movizin Complex som har fått bra hjälp av ingrediens­erna ingefära, nypon och boswellia för att stärka sin ledfunktio­n. - Jag nyper mig i armen, verkligen. Jag kan knappast tro det, säger han lite skämtsamt.

- Jag kände en tydlig förbättrin­g väldig fort och idag är mitt knä normalt igen. Jag är glad över att jag startade med Movizin-tablettern­a.

Olles knä blev stelt

För Olle var det speciellt knät som var anledninge­n till att han började med Movizin - och han är därmed en typisk användare av produkten. Enligt nya undersökni­ngar anger 38 % av Movizins användare krångliga och stela knän som anledninge­n till att de valde Movizin. Olle har i övrigt varit bra på att hålla sig aktiv och sköta om sin kropp och hälsa. Han är en passionera­d golfspelar­e och har gått på gymmet 2 gånger i veckan under de senaste 8 åren. - Mitt knä var verkligen stelt och ömt. Det kändes obehagligt varje morgon när jag gick ur sängen. När jag rörde på mig och när jag tränade var det bättre, men det var aldrig riktigt ok. Olle testade olika kosttillsk­ott, men hittade inte något som han tyckte var bra. - Egentligen hade jag bestämt mig för att acceptera att det var kört, helt enkelt. Att åldern hade tagit ut sin rätt och jag fick lära mig att leva med mitt jobbiga knä.

Ett genombrott

Trots motgången gav Olle inte upp sitt sökande och när han hittade en beskrivnin­g av Movizin blev han nyfiken och bestämde sig för att prova tablettern­a med de 3 växterna. Det ångrar han inte. - Jag är vanligtvis mycket positiv, men jag får erkänna att jag inte riktigt trodde på saken när jag började äta Movizin. Jag tänkte väl typ: Nej, det här kan väl inte skada. Att jag sedan fick uppleva ett rejält genombrott tack vare plantextra­kterna var en stor överraskni­ng. Olles nya rörlighet uppmärksam­mades också av hans vänner. Jag går ju till gymmet varje tisdag och torsdag och alla som är där blev förvånade över hur jag plötsligt kunde träna benövninga­r utan svårighete­r med knät ... Då var jag såklart tvungen att berätta för dem om Movizin Complex. Det gör jag förresten fortfarand­e ... till alla som orkar lyssna, ler den vältränade 64-åringen.

 ??  ??
 ??  ?? Olle på gymmet där han tränar 2 dagar i veckan med bland annat knäböj, bänkpress och benpress. Träningsko­mpisarna la märke till att Olles vanliga svårighete­r med knät var borta och Olle kunde med ett glatt leende avslöja sin hemlighet: Movizin med...
Olle på gymmet där han tränar 2 dagar i veckan med bland annat knäböj, bänkpress och benpress. Träningsko­mpisarna la märke till att Olles vanliga svårighete­r med knät var borta och Olle kunde med ett glatt leende avslöja sin hemlighet: Movizin med...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland