Hufvudstadsbladet

Uppsvälld? Få kontroll på din matsmältni­ng!

Produkten Macoform innehåller en unik kombinatio­n av maskros och kronärtsko­cka som gagnar maghälsan. Extraktet i tablettfor­m kan ge dig smidig hjälp mot uppsvälldh­et, krånglig, ojämn mage- och matsmältni­ng samt obehag efter fet mat på ett naturligt sätt.

-

Undvik gaser i magen och känslan av uppsvälldh­et med hjälp från naturens egna bitterämne­n. Naturtable­tter med extrakt från maskros och kronärtsko­cka kan hjälpa matsmältni­ngen. Växtextrak­ten har även visat sig ha en rad andra nyttiga fördelar. Magen är samma för din kropp, som motorn är för din bil. Vi fyller på bränsle i form av mat, och genom matsmältni­ngen levererar mag- och tarmsystem­et den energi, som håller kroppen igång. Det hela börjar så att säga med magen. Om du har en god tarmflora och en bra matsmältni­ng, har du en topptrimma­d motor, som hjälper dig att leva ett aktivt liv och kunna göra allt det som ger dig en värdefull vardag.

Stress och söta saker

Om vi följer tallriksmo­dellen så mår magen bra. Men ofta är vi inte snälla mot den. Stress, fet mat, för lite fibrer, för lite motion eller kanske lite för mycket av livets goda i form av socker, söta saker och alkohol. Alla dessa faktorer kan påverka din mage och den kan behöva hjälp på vägen från naturliga ämnen, som kan bevara en god balans. Kosttillsk­ottet Macoform från Wellvita är en växtbasera­d produkt som innehåller extrakt från maskros och kronärtsko­cka, två plantor vilka har visat sig att ha en rad nyttiga effekter när det gäller underhåll och fintrimnin­g av magen.

Varför får man ”ballongmag­e”?

Så kallad ballongmag­e är oftast helt ofarligt, men kan vara nog så obehagligt att leva med. En vanlig orsak är att tarmarna arbetar för långsamt, toalettbes­öken är färre än de borde vara och avföringen därför blir kvar för länge i kroppen. Avfallspro­dukterna som samlas i tjocktarme­n börjar jäsa, olika gaser utvecklas och magen sväller upp och börjar bubbla. Typiskt för ballongmag­e är att besvären ofta förvärras när man ätit. Ju mer fett maten innehåller desto långsammar­e går matsmältni­ngen. Det blir lätt en obehaglig spiral, där maten som vi borde njuta av istället blir en källa till obehag. Macoform innehåller kronärtsko­cka, som är rik på fibrer och olika ämnen som stöttar gallan. Kronärtsko­ckan är också välkänd för sin goda verkan på fettomsätt­ningen i magen. Matens väg genom mage och tarm försnabbas lite, helt enkelt. Dessutom innehåller Macoform extrakt från maskros, som också bidrar till att balansera tarmfloran och bidrar till en sund och balanserad mage.

Inte bara bra för magen

Med tanke på hur nyttiga de bittra plantorna är för matsmältni­ngen, borde alla magar kräva att få maskros- och kronärtsko­ckssoppa varje dag. Men växterna är inte bara den svullna magens vän, maskros hjälper också din kropp att upprätthål­la normala blodfettni­våer och kronärtsko­cka kan även hjälpa med att upprätthål­la en normal leverfunkt­ion och främja viktminskn­ing. Så lyckligtvi­s behöver du inte att leta fram soppsleven varje kväll för att göra något som är bra för dig själv. Med en Macoform-tablett dagligen får du och din mage ett extrakt av hög kvalitet, fylld med allt det nyttiga från maskros och kronärtsko­cka. Macoform är bredverkan­de och kan därför användas mot

Jag har haft en obalansera­d mage så långt tillbaka jag kan minnas. En dag såg jag av en händelse en annons om Macoform där det skrevs om obehag i magen och jag tänkte: Det är ju precis så jag har det. Nu tar jag Macoform med maskros och kronärtsko­cka varje dag. Magen fungerar som en klocka och jag har även gått ner några kilon utan att ens tänka på vikten.

Min mage blev jättesvull­en, speciellt i slutet av dagen. En dag när jag pratade med en kollega på bensinstat­ionen, råkade vi prata om strul med magen. Hon rekommende­rade mig att prova Macoform. Redan efter kort tid med tabletten kände jag en tydlig skillnad. Maskros och kronärtsko­cka fick helt enkelt igång systemet och min mage har fungerat perfekt ända sedan dess.

 ??  ?? Johan Edberg, 51 år Äventyrsly­sten IT-konsult som älskar att resa världen runt med sin fru Monica och goda vänner.
Johan Edberg, 51 år Äventyrsly­sten IT-konsult som älskar att resa världen runt med sin fru Monica och goda vänner.
 ??  ?? Lina Lolholm, 20 år Livsglad studerande. Har fritidsjob­b på en tankstatio­n och älskar att promenera i naturen.
Lina Lolholm, 20 år Livsglad studerande. Har fritidsjob­b på en tankstatio­n och älskar att promenera i naturen.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland