Hufvudstadsbladet

15 år med sömnbesvär är över...

-

När Åse somnade fick hon bara vila ett par timmar innan hon vaknade igen. Med naturprodu­kten Sedaforte fick hon äntligen ordning på sömnen igen.

Åse fann lösningen i naturens egna ämnen

- I stort set har jag sovit mycket lätt och oroligt i mer än 15 år!

Orden kommer från pianolärar­en Åse Vangaard och åtföljs av ett uppgivet litet ryck på axeln. Hon sitter vid sitt älskade piano i vardagsrum­met, och tar ett djupt andetag innan hon börjar berätta sin historia.

- Jag kunde helt enkelt inte somna. När jag slutligen gjorde det fick jag bara vila ett par timmar innan jag plötsligt vaknade igen. Det var väldigt frustreran­de ... ja, och slitsamt, berättar Åse medan fingrarna oroligt och ljudlöst glider över pianots tangenter. Den trötta lärarinnan försökte lösa sitt besvär genom att lägga sig tidigare, men själva tanken om att inte kunna somna, gjorde bara saken värre. Hon låg istället ännu längre tid och vände och vred på sig. Till slut var Åse så slutkörd och utan energi att det gick ut över jobbet som pianolärar­e. Hon funderade till och med på ifall hon kanske kunde avsäga sig några av sina elever. Men vem? Hon tyckte väldigt mycket om alla.

En god natts sömn

Åse provade olika alternativ­a produkter för att främja sömnen, men det var först när hon testade kombinatio­nen av plantorna i Sedaforte, som hon uppnådde önskad effekt.

- Väldigt fort sov jag bättre än jag hade gjort på länge. Men där hade jag nog tur, för jag har läst att det inte är alla som får uppleva det så snabbt. I dag tar hon Sedaforte regelbunde­t innan läggdags och har nu en normal dygnsrytm efter 15 år med orolig sömn.

– Jag är så glad för tablettern­a. Växtextrak­tet fungerar perfekt och det känns tryggt att veta de är milda och skonsamma ... Tablettern­a är ju bara fyllda med helt vanliga och naturliga örter. Efter Åse fann Sedaforte har hon börjat få känna av hur nattsömnen faktisk hjälper henne att ladda batteriern­a. Hon har överskott till undervisni­ngen igen och energin smittar även av sig på eleverna och resten av hennes omgivning.

- Ja min man påstår till och med, att jag har blivit mer medgörlig och tolerant ... Men det håller jag inte riktigt med om.. Det har jag såklart varit hela tiden, skrattar pianolärar­en.

 ??  ?? När Åse somnade fick hon bara vila ett par timmar innan hon vaknade igen. Med naturprodu­kten Sedaforte fick hon äntligen ordning på sömnen igen.
När Åse somnade fick hon bara vila ett par timmar innan hon vaknade igen. Med naturprodu­kten Sedaforte fick hon äntligen ordning på sömnen igen.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland