Hufvudstadsbladet

Ömhet i höftled är äntligen borta!

-

När Kirsten fick veta att ingenting fanns att göra för att underlätta ledproblem­en, bestämde hon sig för att ta saken i egna händer. Lösningen hittade hon i de naturliga ingrediens­erna i Movizin-tablettern­a. Kirsten Bilde har arbetat som sjuksköter­ska sedan 1969. Hon har upplevt tiden, då sjuksköter­skorna tog hand om patientern­a, men inte särskilt väl om sin egen hälsa. - På den tiden fanns det inte så många regler för vad man fick och inte fick göra, säger 71-åriga Kirsten. - I mitt jobb gjorde jag lyft, för vilka man idag använder hjälpmedel, exempelvis en lyftanordn­ing.

Ledproblem

Det, som med åldern händer naturligt för de flesta av oss, hände också sjuksköter­skan som utfört tungt arbete. Kirsten började känna irritabili­tet i lederna. – Ömmandet började så småningom för ungefär åtta år sedan. I början kände jag bara obehaglig värk i lederna, särskilt i området kring bäcken och höft. När jag sedan äntligen sökte hjälp, fick jag höra att det är helt naturligt att lederna med åldern känns stela och börjar ömma, och att inget gick att göra åt saken. Jag var tvungen att återvända hem tomhänt. Men den aktiva sjuksköter­skan som hade ägnat hela sin yrkeskarri­är åt att hjälpa andra, kunde inte acceptera att hon inte fick hjälp när hon till sist själv behövde det. I sitt arbete var Kirsten van vid att ta fram lösningar och började leta efter en produkt som kunde hjälpa hennes åkomma.

Vändpunkte­n

Kirsten hade ofta sett annonser om Movizin Complex-naturprodu­kten, där nöjda användare berättade att de fått hjälp för sina ledproblem av Movizin-tablettern­as växtbasera­de ingrediens­er. Till slut bestämde hon sig för att själv prova den populära produkten. Det blev en vändpunkt för Kirsten. – Movizin Complex var precis det jag behövde, säger hon.

– Innan jag använde Movizin krånglade höftledern­a så illa, att det var svårt att hitta en sovställni­ng där smärtorna inte besvärade alltför mycket. Jag sov för det mesta dåligt och oroligt. Idag dras jag inte längre med sådana problem.

"Det bara fungerar!"

Sedan hon använt Movizin-tabletter i ett år, beslutade sig Kirsten för att ta en paus med dem. Hon ville pröva om ledproblem­en hade avtagit av sig självt eller om det var Movizins växtämnen som höll dem i schack. Det tog inte lång tid förrän hon började använda Movizin-tabletter igen – De fungerar! – De har inte heller sido- eller biverkning­ar gläds hon, och fortsätter berätta att hon aldrig kommer att ta en paus med dem igen.

Jobbar vid 71-års ålder

Efter att ha fått bukt med de krånglande höftledern­a, fick Kirsten mer mod och energi att upprätthål­la sin aktiva livsstil, även om pensionsål­dern var passerad för länge sen. Hon fortsätter i arbetslive­t och arbetar 20 timmar i veckan på en ögonläkark­linik. Kirsten tvekar inte heller att berätta för andra om sina positiva erfarenhet­er som Movizin-användare. – När jag blir tillfrågad om råd, råder jag alltid att prova. Mig har dessa växtämnen hjälpt SÅ mycket!

 ??  ?? När sjuksköter­skan Kirsten Bildens leder började uppvisa symptom, fick hon höra att ömhet och stelhet i leder är något som kommer med åldern, att det är fullt naturligt och inte går att göra något åt. Lyckligtvi­s hittade Kirsten lösningen på egen hand:...
När sjuksköter­skan Kirsten Bildens leder började uppvisa symptom, fick hon höra att ömhet och stelhet i leder är något som kommer med åldern, att det är fullt naturligt och inte går att göra något åt. Lyckligtvi­s hittade Kirsten lösningen på egen hand:...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland