Hufvudstadsbladet

”Så fick jag hjälp till mina ömma knän”

63-åriga Conny fick svårighete­r med sina knän efter många år med stående arbete. Hon sökte efter en lösning och hittade kosttillsk­ottet Movizin Complex med ingefära, nypon och Boswellia. Nu känner hon sig återigen pigg och rörlig.

-

– För cirka 3 år sedan började jag känna mig stel och öm, berättar Conny Lyngholm.

– Jag vet inte om det är ärftligt eller varför jag började få svårighete­r med mina knän. Jag har inte haft ett jobb som har varit speciellt påfrestand­e för mina knän, men jag har alltid stått på jobbet och det kanske har spelat en roll. Efter en period då det var som allra sämst, var jag helt enkelt tvungen att göra något, säger Conny.

Oroade sig för framtiden

Conny är utbildad husmor och massör, men jobbar numera enbart som massör.

– Jag oroade mig mer och mer och undrade om det skulle bli värre med åldern. Det kändes otroligt jobbigt, men jag vägrade acceptera läget och bestämde mig för att söka naturlig hjälp istället.

Med tanke på Connys utbildning och sysselsätt­ning vet hon mycket väl att både kost och träning har inflytande på hennes leder, men som hon säger:

– Att känna så här i knäna går inte! Då får man göra vad man kan för att hjälpa sina leder.

- Jag fick reda på Movizin Complex genom min svärdotter som rekommende­rade mig att prova. Det är jag så glad och tacksam för nu, berättar Conny.

En vardag utan obehag

- Movizin Complex fungerar perfekt för mig och nu kan jag gå ner på mina knän igen när jag grejar i trädgården eller städar i mitt hem. Långpromen­ader och cykelturer är inte heller ett problem längre.

- Vi har just återvänt hem från Grekland där vi bodde på toppen av en brant backe och det var hur lätt som helst att gå upp och ner där också.

- Jag är jättenöjd med mina Movizin Complex och jag rekommende­rar alla som önskar hjälp till sina leder att prova, säger Conny med övertygels­e.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland