Hufvudstadsbladet

VANLIGA TYPER AV OBEHAG I LEDERNA

-

Har du ett eller flera av dessa typer av åldersrela­terade obehag? Movizin Complex innehåller växtextrak­t som ger dig naturlig hjälp.

KNÄN

Har det blivit lite svårare för dig att gå uppför trappor? Kan du inte heller promenera lika långt som du brukar? Nypon i Movizin bidrar till kollagenpr­oduktionen som är viktig för broskets funktion.

HÖFTER

Är tillsamman­s med knän de leder där vi oftast upplever åldersrela­terat slitage. Kanske för att höfterna bär hela kroppens vikt. Boswellia bidrar till ledernas naturliga rörlighet och smidighet.

RYGG

Vid stillasitt­ande under en längre tid upplever du kanske att ryggen känns lite stel. Ryggraden är egentligen en lång kedja av leder och vi är beroende av att de hålls smidiga. Naturliga växter kan stärka din rörlighet.

AXLAR

Axlarna är möjligen människokr­oppens mest avancerade leder. De gör att vi kan röra armarna i stort sett i alla riktningar, men de är därmed också en av de mest utsatta lederna som även slits naturligt med åldern. Ingefära kan motverka ömhet och stela leder.

NACKE

Är nacken ofta stel och kan du inte vända huvudet åt alla håll? Nackstelhe­t kan sprida sig till axlar, armar, och i vissa fall ända till fingrarna.

FINGRAR

Stela och ömma fingrar? Movizin Complex innehåller extrakt av ingefära svarande till 750 mg ingefära per dagsdos.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland