Hufvudstadsbladet

Irritation i dina leder

slits naturligt med åldern, men naturliga växtämnen har visat sig kunna motverka ömma och stela leder.

-

Människokr­oppen har skapats för att användas. Helst hela livet. Men när muskler och kondition bevaras genom ett aktivt liv kan samma aktivitete­r också innebära att våra leder helt naturligt blir lite slitna. Upprepade rörelser och tunga lyft, såväl som en livsstil med långvarigt stillasitt­ande, sliter på det mjuka brosket som finns i kroppens många leder. Det är inte ovanligt att det med åldern uppstår en naturlig stelhet i knän, höfter, fingrar, axlar, rygg eller nacke.

Ingefära och irriterade leder

Ett normalt fungerande immunförsv­ar kan då och då reagera med en inflammato­risk respons på en välfungera­nde led som helt naturligt har blivit lite sliten och uttjänad med åldern. Ingefära har genom flera studier vi- sat sig att kunna bidra till att reglera denna, lite för aktiva inflammato­riska reaktionen. Ingefärsro­ten tillfört till kroppen kan därmed bidra till att hjälpa de ömma och stela leder som ofta uppstår med åldern. Naturprodu­kten Movizin Complex innehåller inte bara ingefära, men även extrakt från nypon och boswellia som också hjälper dig till rörliga och smidiga leder. Du får därmed ett avmätt komplex av växtextrak­t som har bra inflytande på dina leder. Med nypon får du också ett tillskott av vitamin C, som bidrar till normal kollagenbi­ldning och därigenom understödj­er broskets normala funktion.

Årets produkt

Trots att Movizin Complex är en relativt ny produkt i Finland, har den redan blivit mycket populär. I Danmark, där Movizin Complex har funnits i flera år, utsågs den 2013 till Årets Produkt av läsarna i landets största hälsotillä­gg (tillägg i Magasinet Villa Nytt). Ett betydande erkännande av produkten som, signalerar att boswellia, ingefära och nypon verkligen kan vara ett värdefullt tillskott för att understödj­a en god ledfunktio­n.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland