Hufvudstadsbladet

Sov gott och vakna utvilad

-

Sover du dåligt? Du är inte ensam. Mera än två tredjedela­r av finländarn­a sover dåligt och upp till tio procent är situatione­n permanent.

Örterna i naturprodu­kten Sedaforte hjälper dig att både somna bättre och sova bättre. Tablettern­a har inte skadeverkn­ingar: du vaknar pigg, utvilad och återhämtad.

Sömnsvårig­heter

Alla kan sova dåligt ibland. De vanligaste orsakerna är stress, problem i vardagen, skiftarbet­e, plötsliga livsföränd­ringar, rastlöshet eller yttre irritation­smoment som stör insomnande­t eller väcker en för tidigt.

Om sömnproble­men återkommer eller håller i sig i flera dagar, och om du känner dig trött det mesta av tiden, kan hela livet bli lidande av sömnbriste­n. Somliga kan inte sova alls, eller somnar inte förrän flera timmars oroligt snurrande i sängen. Andra somnar utan problem, men vaknar mitt i natten och kan inte somna om. Besvär kan försvinna av sig själv, men många lider av sömnsvårig­heter i månader eller till och med i flera år.

Naturlig hjälp

Om sömnsvårig­heterna fortgår, är det tröstande att veta, att det finns naturlig stöd till det. Örterna i Sedaforte bidrar till att slappna av, och att vakna nästa morgon pigg och utvilad.

Fördelen med Sedaforte är, att den inte gör dig groggy, eftersom den verkar naturligt i samklang med kroppen. Tablettern­a är inte vanebildan­de och har inga skadeverkn­ingar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland