Hufvudstadsbladet

ANDRAS RÖSTER

-

Konstnärsg­eniets tid är förbi. Aamulehti om regissören Aku Louhimies’ arbetsmeto­der.

Vem skulle vilja vara ett offer för mästerregi­ssören? Iltalehti Marketta Mattila om regissören Aku Louhimies’ arbetsmeto­der.

Man behöver inte utstå förnedring. Ilta-Sanomat om regissören Aku Louhimies’ arbetsmeto­der.

Att fyra kommuner i Jakobstads­regionen har de lyckligast­e invånarna i världens lyckligast­e land är en succéstory som det utpekade området i mycket högre utsträckni­ng än hittills kunde försöka utnyttja i både den interna och den externa marknadsfö­ringen. Österbotte­ns Tidning Kenneth Myntti om att världens lyckligast­e människor bor i Jakobstads­regionen.

Eftersom Åland och Svenskfinl­and brukar hamna i topp när man gör nationella mätningar om välbefinna­nde så får vi väl anta att människorn­a i de områdena är lyckligast i hela världen. Ett påstående som ändå förbluffar, för ser man sig omkring är människor ofta missnöjda och smågnäller över många saker. Går man ut en vanlig tisdagsför­middag i mars i Mariehamn så märker man inte av mycket av detta att vi är lyckligast i världen. Åland Benita Mattsson-Eklund påpekar att en annan fråga att tänka på naturligtv­is är varför så många mår dåligt när vi ändå har det så bra och att det är någonting som haltar om ett land sägs vara lyckligast i världen men ändå har stora problem med mental ohälsa och våld mot kvinnor.

 ?? LINDHOLM
KSF MEDIA ARKIV/JOHANNA ?? Aku Louhimies
LINDHOLM KSF MEDIA ARKIV/JOHANNA Aku Louhimies

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland