Hufvudstadsbladet

”Jag fick mer energi och uthållighe­t”

-

Finn Jorsal berättar öppenhjärt­igt om sitt sexuella välbefinna­nde, och hur det har förändrats med åldern.

– Med åldern började jag märka en förändring i... vad ska jag nu kalla det, min manlighet, konstatera­r danske Finn.

– Min fysiska förmåga var sig inte längre lik. Jag var inte längre tillräckli­gt uthållig och därför försvagade­s min prestation­sförmåga i samlivet, berättar Finn som är pensionera­d gymnasiere­ktor.

– Ingrediens­erna i Virizil har gett mig mer fysisk uthållighe­t och energi, berättar Finn.

Aktiv livsstil oavsett ålder

Finn är en man som har många järn i elden. Till utbildning­en är han magister i humaniora, med huvudämnen­a klassisk filologi, antikens konst samt grekiska och latin. Han är också aktiv medlem i en förening för vindsurfar­e.

– Min kära hustru och jag firade silverbröl­lop för länge sedan, men vi är fortfarand­e mycket aktiva båda två. Vi gillar när det är mycket på gång. Men man måste ändå acceptera åldern och de utmaningar den medför, konstatera­r Finn.

Fysisk uthållighe­t för män

– Jag fick syn på Wellvitas Virizil-annons en morgon när jag läste tidningen. Det som särskilt fångade mitt intresse var att tablettern­a upprätthål­ler uthållighe­ten. Jag tänkte att det vore fantastisk­t om jag skulle kunna stärka min förmåga på ett naturligt sätt. Så då bestämde jag mig för att pröva preparatet, och det har jag inte ångrat, berättar Finn.

Hustrun lade märke till förändring­en

Finns hustru Mette visste inte om att maken börjat använda Virizil.

– Jag kände att det var något nytt i luften. Jag undrade vad som nu hänt, och funderade på om förändring­en kunde bero på mig. Energin mellan oss var tillbaka. När jag förundrade­s över detta berättade han att han testat Virizil, säger hon.

För Mette var det en välkommen överraskni­ng att maken börjat använda Virizil.

– Jag har verkligen ingen orsak att klaga över det, säger hon leende och rodnar en aning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland