Zlatan mållös förlorare: ”Kändes skit”

-

Zlatan Ibrahimovi­c var inte nöjd efter sin senaste match i nya klubben Los Angeles Galaxy.

– Det här var skit, sade han till media efter mötet med Atlanta United, enligt Expressen.

MLS-äventyret har börjat med blandade resultat för svensken. Efter debutvinst­en, 4–3, och de två målen mot lokalkonku­rrenten Los Angeles FC har det blivit mållös förlust mot Sporting Kansas City, 0–2, och segerskytt­e mot Chicago Fire, 1–0.

Mot Atlanta United blev det en ny mållös förlust för Zlatan och hans nyblivna lagkamrate­r. Atlanta, nu obesegrade i sex raka matcher, inledde målskyttet i den 22:a minuten genom Josef Martinez som minuten tidigare bränt en straff. På övertid i andra halvlek tilldömdes Atlanta en andra straff, denna förvaltade­s till mål av Miguel Almiron.

– Första halvleken var inte bra, vi var dåligt organisera­de och gjorde för många misstag, sade Zlatan efter matchen, enligt Expressen.

Jukka Raitala hade en mindre dag på jobbet i Montreals backlinje. Hans självmål betydde 3-3 mot Los Angeles FC. Los Angeles vann till slut med 5-3.

?? FOTO: LEHTIKUVA / AFP / FREDERIC J. BROWN ??