Hufvudstadsbladet

Wengers avskedsres­a fick en bra start

-

4–1 mot West Ham. Arsène Wengers avskedsres­a fick en fin början.

Tre raska mål i slutet av andra halvlek säkrade Arsenals seger i Premier League-fotbollen.

Arsenals franske manager Arsène Wenger meddelade i fredags att han lämnar klubben efter säsongen.

Då riktades blickarna mot Emirates Stadium när Arsenal tog emot West Ham i ett Londonderb­y, Wengers första match efter beslutet.

Och hans avskedsres­a fick bästa möjliga start. Arsenal som först tappade 1–0 till 1–1 under andra halvlek kunde efter att matchuret tickat över 80 minuter dock stänga matchen och säkra tre poäng.

Först skickade Aaron Ramsey iväg ett lågt skott som mer liknade ett inlägg, den letade sig in vid Joe Harts vänstra stolpe efter att Hart själv stått för ett taffligt ingripande. Sedan stängde Alexandre Lacazette matchen med dubbla mål inom loppet av fyra minuter.