Hufvudstadsbladet

Oavg jort för Honka igen

- Hbl

Esboklubbe­n Honka har ännu inte lyckats öppna segerkonto­t i fotbollsli­gan. Honka och FC Inter spelade oavgjort i Hagalund – Honkas tredje oavgjorda på fyra matcher. Honka inledde med 1–1 och 0–0 mot KuPS respektive FC Lahti och förlorade sedan åt SJK med 0–2.

I gårdagens match var Honka riktigt nära en seger men Inters Mika Ojala förstörde festen i 87:e minuten då han utjämnade till 2–2. Ojala gav gästerna ledningen i första halvlek men Honka kom igen och ledde med 2–1 i paus genom mål av Borjas Martin Gonzalez och Nemanja Obradovic.

Gårdagens andra ligamatch mellan TPS och RoPS slutade 0–0. RoPS leder ligan på 16 poäng på sex matcher medan Honka är tredjesist med tre poäng efter fyra spelade matcher.

?? FoTo: LEHTIKUVA/VEsA MoILANEN ??