Hufvudstadsbladet

Min hemlighet bakom en snabb och skarp hjärna!

-

I en ålder på 81 år kände Bertil Englund att koncentrat­ionen och minnet inte alltid ”hängde med” i hans höga aktivitets­nivå. Remital var just det som behövdes: extrakt av växter som kan stödja den mentala prestation­sförmågan. Bertil har mycket på gång. Hans senaste projekt är att han spelar datorspele­t Counter Strike med sin seniorgrup­p. Datorspele­t är ett så kallat skjutspel, där en snabb reaktion och koncentrat­ion är helt avgörande.

Bertil blev plötsligt väldigt medveten om att reaktionsf­örmågan och den mentala fokusen helt naturligt förändras med åldern.

– Det här med datorer är ju en utmaning för de flesta i min ålder. Det är inget vi har med oss naturligt från skolan och vardagen så som ungdomen har idag.

Bertil bestämde sig för att ge hjärnan en extra boost med naturprodu­kten Remital. Han kände till Wellvita och när Remital kom på marknaden beställde han snabbt en burk av tablettern­a.

– Efter en någon tid förstod jag att det var ett perfekt val för mig. Jag känner mig skarp och pigg varje dag - hjärnan hänger med i allt det jag vill. Jag kan också känna hur mina händer och fötter inte är lika kalla som innan - blodomlopp­et har fått en liten knuff med på vägen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland