Hufvudstadsbladet

Nu är min koncentrat­ion återigen på 100%!

-

Kristina jobbar som räkenskaps­förare. Det var problemati­skt för henne när hon förra året började förlora den mentala skärpan. Lösningen fanns med Remital, som förstärker blodomlopp­et och den kongnitiva hälsan. – Det var som om min koncentrat­ion och min energinivå sjönk snabbt. Allt detta var som det brukar vara och ändå hade jag svårt med koncentrat­ionen. Det var mycket tydligt för mig när jag körde hem efter en lång dags arbete. Jag kände att jag behövde all min koncentrat­ion till att följa trafiken.

Kristina hade hört att koncentrat­ionen och minnet kunde hänga ihop med blodomlopp­et och hon började misstänka att just hennes blodcirkul­ation kunde behöva lite stöd.

Hon bestämde sig att motionera mera och valde att prova produkten Remital som innehåller extrakt av växterna Bacopa monnieri och ginseng.

– Gradvis märkte jag hur koncentrat­ionen och energin återvände. Jag kände att jag hade gjort rätta val. Remital har stimulerat mitt blodomlopp, och min energinivå och koncentrat­ion är återigen uppe på 100%, avslutar Kristina.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland