Hufvudstadsbladet

Hej!

- annika.rentola@ksfmedia.fi ANNIKA RENTOLA

Nu är det full konsert ute i naturen när fåglarna igen söker sällskap och arbetar med att bygga bon åt sina ungar. Med vårvärmen spricker löven ut på träden och blommorna börjar lysa i diken och skogskante­r. Rita all de vårtecken som du tycker om och skicka din bild till Paletten så kan du ha turen att få se den i tidningen snart! Ha det bra!

 ??  ?? Frida Forsbäck, som är 10 år och bor i Esbo, är en ivrig ryttare. Att få galoppera är det bästa. Här har hon tecknat hästen Lakrits.
Frida Forsbäck, som är 10 år och bor i Esbo, är en ivrig ryttare. Att få galoppera är det bästa. Här har hon tecknat hästen Lakrits.
 ??  ?? Den här bilden kommer från Ida Karhinen, som är 5 år och bor i Sibbo. Ida väntar på allt vackert och färggrant som kommer med våren och värmen.
Den här bilden kommer från Ida Karhinen, som är 5 år och bor i Sibbo. Ida väntar på allt vackert och färggrant som kommer med våren och värmen.
 ??  ?? Det är glada skutt och mycket kvitter nu när våren får alla att piggna till. Den här bilden kommer från Oliver Hansson, som är 12 år och bor i Grankulla.
Det är glada skutt och mycket kvitter nu när våren får alla att piggna till. Den här bilden kommer från Oliver Hansson, som är 12 år och bor i Grankulla.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland