Hufvudstadsbladet

●●Anfallare:

-

Gareth Bale

Wales (ej kvalificer­ad) Kritiserad och ifrågasatt svarade 28-åringen för några veckor sedan med att avgöra Champions Leaguefina­len på egen hand med två mål när Real Madrid besegrade Liverpool 3–1. Direkt efter matchen passade han på att basunera ut att han minsann var både frisk, spelsugen och redo för nya äventyr. Blixtsnabb och med ett raketgevär till vänsterfot skulle han förbättra alla lag i världen.

Mauro Icardi

Argentina (petad) Ständigt med bland Serie A:s främsta målgörare, 25-åringen avslutade den gångna klubbsäson­gen med 29 fullträffa­r för sitt Inter, flest av alla tillsamman­s med Italiens Ciro Immobile. Icardi har dock haft svårt att slå sig in i den löjligt tuffa anfallskon­kurrensen i argentinsk­a landslaget med Lionel Messi, Paulo Dybala, Sergio Aguero och Gonzalo Higuain. I vårt lag är han dock förstavale­t som nummer nio.

Alexis Sánchez

Chile (ej kvalificer­ad) Succé i Barcelona, succé i Arsenal, men succén i Manchester United har låtit vänta på sig för 29-åringen. Den hårt arbetande anfallaren var dock i högsta grad delaktig i Chiles två raka Copa América-titlar. Missade chansen till VM-spel på målsnöret då Peru hade två måls bättre målskillna­d i Sydamerika­s kval. Chiles främste målskytt och landslagsm­an genom tiderna med 39 mål på 121 landskampe­r.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland