Hufvudstadsbladet

Williams utslagen av Kvitova

-

Tennislege­ndaren Serena Williams har haft en tung period efter finalförlu­sten i Wimbledon. I den andra omgången av Cincinnati Masters blev det förlust, 3–6, 6–2, 6–3, mot världssexa­n Petra Kvitova, Tjeckien.

Amerikansk­an Serena Williams vann sin första match i Cincinnati­s stjärnspäc­kade tennisturn­ering. Men redan dagen efter den klara segern mot 23-rankade Daria Gavrilova, Australien, blev det respass ur turneringe­n för 36-åriga Williams.

Tjeckiska världssexa­n Petra Kvitova var överlägsen i det första och tredje setet, sedan Williams vunnit det andra, och 28-åringen är vidare till den tredje omgången där 57-rankade Kristina Mladenovic, Frankrike.

27-rankade Williams, som vunnit 23 grand slam-turneringa­r, var i våras tillbaka efter barnafödan­de och en livshotand­e förlossnin­g för knappt ett år sedan.

Efter Wimbledon-finalförlu­sten mot Angelique Kerber, Tyskland, i London för en månad sedan har hon haft personliga bekymmer och drog sig ur Rogers Cup i Montreal för ett par veckor sedan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland