Hufvudstadsbladet

Désirée Saarela startar turné i Helsingfor­s

- HBL

Sång, konst och lyrik möts på ett unikt och nytänkande sätt i musik av trion Désirée Saarela & Triskel. Deras musik är tidlös och stämningen är full av berättaran­da. Gruppen gav ut skivan Mellan Världar i maj 2016 och den består av 14 sånger samt en bok med sångmålnin­gar.

Nu är det dags att framföra musiken inför publik och trion startar sin konserttur­né i Helsingfor­s. Konserten har samma namn som skivan, Mellan Världar, och den för lyssnaren ut till glesbygden, till den stora vida världen och in i städernas vimmel. Musiken rör sig mellan olika världar, både de som finns på vår jord och de känslomäss­iga världar som vi upplever varje dag.

Trion består av Désirée Saarela, som har skrivit alla sånger, men också sjunger och spelar gitarr och av musikerna Kirsi Vinkki och Samuli Karjalaine­n.

Turnén startar i kväll klockan 19 på Lavaklubi i Helsingfor­s, fortsätter på lördagen den 1 september klockan 15 i Sello-biblioteke­t i Esbo och på söndagen klockan 16 i Lilla Villan i Sibbo.

 ?? FOTO: NIINA STOLT ?? ■Désirée Saarela, Kirsi Vinkki och Samuli Karjalaine­n åker på turné och spelar låtar från nya skivan Mellan Världar.
FOTO: NIINA STOLT ■Désirée Saarela, Kirsi Vinkki och Samuli Karjalaine­n åker på turné och spelar låtar från nya skivan Mellan Världar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland