Hufvudstadsbladet

6 vanligaste tecken på åldring av lederna

-

1. KNÄN

Knän känns lite stela och det har blivit lite svårare för dig att gå upp- och nedför trappor? Nypon i Movizin stöttar en normal kollagenpr­oduktion som har betydelse för broskets normala funktion.

3. NACKEN

Är nacken ofta stel och kan du inte vända huvudet åt alla håll? Nackstelhe­t kan sprida sig till axlar, armar, och i vissa fall ända till fingrarna.

5. HÖFTER

Du upplever att det är svårare att resa sig upp från fåtöljen Höftledern­a hjälper att bära hela kroppens vikt. Boswellia bidrar till ledernas naturliga rörlighet och smidighet.

2. RYGG

Du upplever trötthet och stelhet i ryggen vid stillasitt­ande arbete under en längre tid. Ryggraden är i grunden en lång kedja av leder och vi är beroende av att de fortsätter att vara smidiga.

4. AXLAR

Axlarna känns stela när du rör armarna åt olika håll. Axlarna är kanske människokr­oppens mest avancerade leder. Ingefära kan motverka stela leder.

6. FINGRAR

Du känner stelhet i fingrarna, särskilt på morgonen och när vädret håller på att försämras. Ingefära i Movizin kan understött­a normal rörlighet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland