Hufvudstadsbladet

Kommentare­r från konsumente­r:

-

”Jag måste få berätta hur nöjd jag är: För tre dagar sedan – genast efter att ha sett en annons för Linola Skyddande Balsam – gick jag och köpte er produkt och jag är verkligen imponerad av produktens snabba verkan… Nu kan jag glömma alla gamla huskurer… Jag bara måste få berätta för er, hur supernöjd jag är med Linola!”

A.H. 45 år ”Vår babys ömtåliga hud reagerade mot fuktiga blöjor, vilket ledde till rodnad, skavsår och obehag. Till all lycka hittade vi snart Linola. Produkten sköter om vårt barns hud och besparar oss den gråt som blöjekseme­t möjligen förorsakad­e!”

H.A. baby 1,5 år ”Min mormor använde under lång tid talk på den svettiga huden under brösten. Problemet var dock att talken klumpade sig och förorsakad­e skavsår. Talken ersattes med Linola Skyddande Balsam, som har hållit huden under brösten frisk.”

T.S. 29 år ”Det blir mycket gående när man golfar och vandrar. Trots att jag satsar på bra skor och strumpor, kan de fortfarand­e klämma eller skava. Nu lägger jag en skyddande balsam på fötterna innan golf och vandring, och därmed är såren på benen och fotlederna så gott som en sak av det förflutna.”

A.C. 42 år

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland