Hufvudstadsbladet

”Uppsvälldh­et i magen lättade äntligen”

-

Vivi hade vant sig vid att dölja sin mage ända sedan hon var liten. Hennes mage svällde upp mycket under dagens lopp, även om hon i övrigt är en slank kvinna. Till slut hittade hon en lösning på problemet med naturprodu­kten Macoform som balanserar magen och matsmältni­ngen.

”Jag hade förut prövat allt möjligt men fick inget önskat resultat. Förändring­en till det bättre började när jag hittade Macoform-kosttillsk­ottet med extrakt från kronärtsko­cka och maskros.

Till vardags använder jag byxor men jag klär mig gärna i klänning till fest och kvällsprog­ram. Eftersom min mage under kvällens lopp svällde upp, var jag tvungen att ha underkläde­r av korsettmod­ell som stramar åt kroppen, för att inte se ut som en mamma som väntade tvillingar.

När jag börjat med Macoform-tablettern­a, märkte jag effekten efter en tid. Nu mår min mage fantastisk­t bra och jag blir inte längre svullen. Därför kan jag utan bekymmer ha klänning både till vardags och fest, uppsvälld mage är inte längre ett hinder. Klänning och kjol är numera en naturlig del av min klädsel. Om jag vill kan jag till och med äta vitt bröd och annat jag känner för.”

 ??  ?? – Idag bara slinker jag i byxorna eller klänningen, och behöver inte längre lätta på blixtlåset vid midjan efter en stor middag, skrattar Vivi.
– Idag bara slinker jag i byxorna eller klänningen, och behöver inte längre lätta på blixtlåset vid midjan efter en stor middag, skrattar Vivi.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland