Hufvudstadsbladet

Mourinho: Vi saknade självförtr­oende

- TT

José Mourinho ville ha en reaktion efter den tunga säsongssta­rten. Men fick inte den han ville. – Vårt självförtr­oende är inte så bra just nu, sade tränaren efter Manchester Uniteds 0–0 mot Valencia i Champions League.

Paul Pogba brände en frispark. Marcus Rashford skickade sin frispark i överkanten av ribban. Och Romelu Lukaku var nära att hitta rätt i kontring. Men allt var bara nära. I stället slutade Manchester Uniteds möte med Valencia på samma sätt som klubbens tre senaste matcher: Utan seger.

Därmed fortsätter krisen på planen – där klubben har haft den sämsta ligastarte­n på 29 år – och vid sidan av för tränaren José Mourinho.

Portugisen, som var pressad redan inför matchen på Old Trafford, var ändå nöjd över att han fick en reaktion efter helgens 1–3 mot West Ham i Premier League.

– Jag ville ha en reaktion i dag, det fick jag. Det var ingen fenomenal reaktion, men det var en reaktion. Vårt självförtr­oende är inte så bra just nu, men attityden var bra. Spelarna försökte vinna. Vi gjorde det vår kvalité tillåter oss att göra, sade han till Viasat.

 ?? FOTO: LEHTIKUVA/AFP/LINDSEY PARNABY ??
FOTO: LEHTIKUVA/AFP/LINDSEY PARNABY

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland