Hufvudstadsbladet

Känner du dig oskarp och glömsk?

Är minnet och koncentrat­ionen inte som de brukar vara? Dras du kanske samtidigt med kalla händer och fötter? Förklaring­en kan vara att ditt perifera blodomlopp har blivit lite sämre med åldern. Remital är en produkt med växtextrak­t som kan stöda blodomlop

-

Har du kanske börjat göra listor med allt du måste komma ihåg? Eller sover du alltid med varma sockor? Då kan det vara en bra ide att få testat om det faktisk är blodomlopp­et i huvud, händer och fötter som har blivit sämre.

Naturprodu­kten Remital innehåller bl.a. extrakt från växterna ginseng och Bacopa monnieri som har en effekt på det perifera blodomlopp­et.

Syre och näring till hjärnan

När vi blir lite till åren komna händer det ofta att de små ytliga blodådrorn­a inte fungerar helt så bra som förr. Det försämrade blodomlopp­et kan också påverka andra delar av kroppen. Om hjärnan får en reducerad tillförsel av blod kan du uppleva det i form av sämre minne, nedsatt koncentrat­ion och mental trötthet.

Det är då de koncentrer­ade växterna i Remital kan träda till för att hjälpa blodomlopp­et och i slutändan hjärnans välbefinna­nde. Bacopa monnieri har en till synes positiv effekt på stress. Ginseng verkar genom att främja vaksamhet, energinivå och vitalitet.

Boosta hjärnan

Växterna i Remital är milda och skonsamma och kan användas av alla: den vuxna som ska prestera i sitt jobb, den studerande som ska hinna med sin läroplan eller senioren som gärna vill ha lite hjälp med att bibehålla vitalitete­n och den mentala hälsan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland