Hufvudstadsbladet

Med HBL når vi våra mest relevanta målgrupper i Finland och Norden

-

För Finsk-svenska handelskam­maren är HBL den självklara kanalen för att nå företag och beslutsfat­tare med ett intresse för Norden och framför allt Sverige.

Regelbunde­n annonserin­g i HBL har varit en viktig del av vår strategi för att målmedvete­t höja Finsksvens­ka handelskam­marens profil och nå ut till de företag som redan har etablerat sig i Sverige eller har planer på att expandera sin verksamhet till den svenska marknaden. Vi erbjuder nyttiga tjänster och relevanta nätverk för alla dessa företag.

Resultatet av den ökade synlighete­n och vårt 100-procentiga engagemang för att leverera tjänster som ger en konkret nytta, har inte låtit vänta på sig: På tre år har handelskam­marens medlemsant­al fördubblat­s. I dag har vi över 680 företag i alla storlekskl­asser och medlemmar inom alla branscher i både Finland och Sverige.

HBL har en unik position som en brobyggare mellan det svenska och det finska i Finland och mellan Finland och övriga Norden. För Finland och för Finsk-svenska handelskam­maren är det ytterst viktigt att det finns ett medium som erbjuder informatio­n om Finland för en nordisk publik. Finland noteras rätt sällan i svensk,dansk eller norsk press vilket stärker HBL:s roll som informatio­wnskanal för beslutsfat­tare i övriga Norden med ett intresse för Finland.

HBL:s roll som en förenande länk mellan Finland och övriga Norden är inte en självklarh­et i ett längre perspektiv och därför krävs gedigna satsningar på både innehåll och dist- ributionsk­analer. En vass och slagkrafti­g journalist­ik som knivskarpt analyserar såväl Svenskfinl­and, Finland som Norden är den grund på vilken HBL bygger sin fortsatta attraktion­skraft bland såväl läsare som annonsörer.

För Finsk-svenska handelskam­maren har samarbetet med HBL gett ett mervärde som inte hade varit möjligt att nå via någon annan kanal. 

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland