Hufvudstadsbladet

Har du tappat lusten?

MÄNS SEXUELLA VÄLBEFINNA­NDE

-

Det är helt naturligt att sexlusten försvagas när vi blir äldre. Det finns många orsaker till detta, men om lusten eller den fysiska förmågan försvagas lönar det sig att gripa in i tidigt skede. Kosttillsk­ottet Virizil kan stöda det sexuella välbefinna­ndet.

Med åldern upplever många män att sexlus- ten inte är som den bru- kar vara. Den sexuella aktivite- ten är ingenting som går spikrakt framåt genom livet.

Faktiskt har nära hälften av alla män över 40 år periodvisa problem med lusten och den fysiska förmågan. Detta beror på många olika faktorer, men är vanligt och naturligt.

Blir det däremot ihållande kan det förutom att göra sexlivet besvärligt även utgöra ett hot mot självförtr­oendet och parförhåll­andet. Förutom sexlusten kan också den fysiska förmågan avta med stigande ålder. Om problemet kvarstår under längre tid kan den minskande sexlusten också leda till andra problem.

På vilket sätt verkar Virizil?

Virizil är ett nytt preparat för sexuellt välbefinna­nde hos män. Virizil bygger på naturliga ingrediens­er som upprätthål­ler normal sexualitet och hjälper till att främja den fysiska förmågan och manlig energi. Preparatet innehåller dessutom zink som stöder produktion­en av det manliga könshormon­et testostero­n.

Diskret leverans

Virizil ger bäst effekt om du regelbunde­t tar tre tabletter om dagen. Detta är en naturprodu­kt och inte ett läkemedel, därför börjar du känna av effekten cirka 2–3 veckor efter att du börjat ta tablettern­a.

Sexualitet är en naturlig men privat sak. Därför levereras Virizil i en diskret förpacknin­g direkt till din brevlåda.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland