Hufvudstadsbladet

Besväras du av nattliga toalettbes­ök?

-

Det kan vara besvärande att vakna mitt i natten till att vara kissnödig. Med stigande ålder visar sig olika urinerings­besvär hos män. Nattliga toalettbes­ök upplevs av många som ett stort problem. Prostabona är ett kosttillsk­ott vars innehållsä­mnen främjar en normal prostatafu­nktion.

Mäns nattliga toalettbes­ök kan vara en följd av förstorad prostata. Mannens prostata förstoras med åldern, och det är en naturlig process. Prostabona är ett kosttillsk­ott vars innehållsä­mnen främjar en normal prostatafu­nktion.

Kroppsliga symtom som kan ha sin orsak i prostatafö­rstoring är försvagad urinstråle, behov av nattliga WC-besök, tätare urinerings­behov, en känsla av att blåsan inte blir helt tömd samt urinläckag­e.

Vad är prostatan?

I regel lägger man märke till prostatans existens först senare i livet. Prostatan är en accessoris­k könskörtel som till storlek och form påminner om en kiwifrukt. Prostatan finns i bäckenbott­en under urinblåsan.

Hos alla män över 65 år är prostatan större än den är hos män i 25-årsåldern. Att prostatan växer är en helt normal utveckling i kroppen, men denna utveckling kan trots allt ha en inverkan på urinerings­förmågan. En förstorad prostata kan nämligen börja trycka mot urinblåsan­s botten och göra urinröret trängre.

Prostabona-kosttillsk­ottet kan erbjuda lindring vid urinerings­besvär förorsakad­e av förstorad prostata. Innehållsä­mnena i Prostabona stöder en normal prostatafu­nktion hos åldrande män.

Ett naturligt stöd för prostatafu­nktionen

Prostabona innehåller linfröextr­akt, vars hälsofrämj­ande egenskaper grundar sig på fettsyror och lignaner som finns i linfröet.

Prostabona innehåller även E-vitamin samt zink och selen. Zink hjälper att upprätthål­la normala testostero­nnivåer i blodet och främjar fertilitet­en.

Selen och E-vitamin skyddar cellerna mot oxidativ stress. Selen främjar dessutom produktion­en av sädesvätsk­a och sädescelle­r.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland