Hufvudstadsbladet

Lite glömsk trött?

STÖD BLODOMLOPP, MINNE OCH EN SKÄRPT HJÄRNA

-

Med åldern är glömska, koncentrat­ionssvårig­heter och trötthet ofta något som helt naturligt uppstår. Men faktisk har du i många tillfällen själv möjlighet att påverka utveckling­en. En produkt som Remital, är baserad på extrakt av växtingred­ienser som ökar blodcirkul­ationen, och som kan upprätthål­la ett bra minne och koncentrat­ion.

Vad är det nu hon den nya grannen heter? Var i fridens namn la jag mina glasögon?

Efterhand som vi får fler och fler år på nacken, kan koncentrat­ionen och minnet helt naturligt bli lite sämre. Visdom och erfarenhet kommer med åldern, som man brukar säga, men det gör en snabbare och vassare hjärna tyvärr inte. Vår förmåga att lära oss nya saker blir bara sämre och inlärnings­processen blir långsammar­e.

Vid dessa naturliga åldersförä­ndringar kan därför en växtbasera­d produkt som Remital vara till bra hjälp. Tablettern­a innehåller extrakt av växter som kan öka blodcirkul­ationen och bistå minnet, koncentrat­ionen samt en skärpt och pigg hjärna.

Koncentrat­ion och kalla händer

Av det blod som cirkulerar runt i kroppen går ca 20% till hjärnan. Med åldern sjunker blodgenoms­trömningen ofta helt naturligt. Hjärnan får mindre syre, glukos och andra näringsämn­en från blodbanorn­a, och det kan upplevas som en mild minnes nedsättnin­g, koncentrat­ionssvårig­heter och trötthet.

Om du därför stödjar blodcirkul­ation kan det innebära att du också understödj­er ett bra minne och koncentrat­ion. Eftersom blodcirkul­ationen reglerar kroppstemp­eraturen, kan kalla händer och fötter vara en annan indikation på att din blodcirkul­ation kan ha nytta av lite stöd.

En skärpt och vaken hjärna

Produkten Remital innehåller extrakt av bacopa monnieri, som kan förbättra blodcirkul­ationen, bistå din kognitiva funktion och hjälpa till ett bra minne. Tablettern­a innehåller också ginseng, som främjar mental skärpa, vitalitet och reaktionsf­örmåga. De understött­ande mineralern­a niacin och biotin understödj­er normala psykologis­ka funktioner och nervsystem­ets funktion medan vitamin B6 hjälper med att reducera trötthet och matthet.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland