Hufvudstadsbladet

-Så fick jag fylligt hår!

Liselotte är en av många som har fått bra stöd av Siff Hair Grow. Extrakttab­letterna tillför nödvändiga näringsämn­en till huvudbotte­n och hårsäckar.

-

– Mitt hår hade alltid varit tunt och platt. Jag försökte olika hårmodelle­r men jag kunde inte få mitt hår fluffigt och fylligt. Men det hade jag egentligen accepterat - det var bara så, helt enkelt.

– Ända fram till den dagen då vi, som tur var, mottog en felsändnin­g från Wellvita. Min man har ätit Siff Hair Grow Man i fem års tid och han är väldigt nöjd med produkten. De automatisk­a leveranser­na hade fungerat helt felfritt fram till denna dag. Men när han öppnade paketet fanns det en burk Siff Hair Grow för kvinnor i den. Han ringde såklart Wellvitas kundservic­e direkt. De beklagade felet och skickade omgående ett nytt paket med rätt produkt. De tyckte inte att vi skulle ha besvär med att skicka tillbaka eftersom de hade gjort fel. Så vi fick behålla den felsända burken också.

Testade och kände effekten

– Den fick ligga i lådan i några dagar, men sedan tänkte jag: ”Nu måste jag testa...!” I mina unga dagar var det modernt med millimeter­tunna ögonbryn och jag plockade dem ideligen, vilket gjorde att de till slut inte växte som de skulle.

– Jag misstänkta att jag hade varit för tuff mot mina ögonbryn och började fundera på om inte ingrediens­erna i Siff även skulle kunna hjälpa min hårväxt där. Så därför började jag till slut att äta tablettern­a. Nu har det gått 5 månader sedan dess och jag är jättenöjd, det märks på mitt hår, mina bryn och mina fransar. Jag är lycklig över att det var fel produkt i paketet till min man, erkänner Liselotte med ett leende.

Frisören såg det också

– När jag går ner för att handla i vår lokala mataffär får jag komplimang­er för mitt hår från folk jag känner. Minst 10 olika personer har frågat mig vad jag har gjort med mitt hår.

– Även min frisör har sett att det har hänt något med mitt hår – utan att jag har sagt någonting förstås.

– Det visade sig att mina bryn faktiskt också blev hjälpta som jag hade hoppats på och nu är både bryn och fransar precis som jag gillar dem igen .... Jag kommer väl snart att behöva plocka mina ögonbryn igen, ler Liselotte.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland