Hufvudstadsbladet

Mormors visdom Lådvin passar bra till semestern

”Juli månad är semesterfi­rarnas högsäsong och de flesta söker sig bort från vardagens rutiner på ett eller annat vis. Ett lådvin har sina fördelar oberoende av var man spenderar sin ledighet.”

- GöREL

I morgon är i dag i går sa mormor och såg klurig ut. Och alla barnbarnen förstår att natten står på lut och det är läggdags, utan prut.

■ Några spenderar sin ledighet med att utforska skärgården med båt, andra kanske åker på campingsem­ester, och vissa föredrar att i lugn och ro isolera sig på stugan långt ute i ingenstans. Vad man än väljer, så har lådvin många fördelar om man vill slippa besväret att släpa en större mängd glasflasko­r med sig dit man ska, och inte har vare sig lust eller möjlighet att besöka vinbutiken så ofta. Dessutom är ju lådorna miljövänli­gare än de tunga buteljerna av glas, risken för defekter är betydligt mindre och vinet håller dessutom längre. ta viner mår bara bra av att få lufta sig en liten stund före servering. av olika slag i trevligt umgänge. 469998 Ricossa Barbera Nebbiolo 2018, 3 liter, Pris: 33,99€

 ??  ??
 ??  ?? Linda ForsseLL
Vinexpert
Linda ForsseLL Vinexpert
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland