Hufvudstadsbladet

HÄRLIGT LOFTGÅNGSH­US FÖRHANDSMA­RKNADSFÖRS NU!

-

Hangö lockar många med sin fina och havsnära miljö. För den som vill förverklig­a drömmen om en lägenhet i den klassiska sommarstad­en erbjuder nyprodukti­onen BaB Hangö Korsmansga­tan en strålande möjlighet.

Förhandsma­rknadsföri­ngen av BaB Hangö Korsmansga­tan inleddes nyligen och de första lägenheter­na har redan hunnit reserveras. Intresset är förståelig­t. Huset har ett bra läge, i centrum av Hangö, och i lägenheter­na kombineras nyprodukti­onens många fördelar med närhet till naturen, fungerande lösningar och högklassig­a materialva­l.

Inflyttnin­gsklart i maj

Byggandet inleds i höst och lägenheter­na beräknas stå inflyttnin­gsklara i maj 2021. Totalt består utbudet av 17 bostäder i storleken 30 till 55 kvadratmet­er – ettor, tvåor och treor, alla försedda med stilrena, inglasade balkonger och uteplatser som ger möjlighet till mångsidig användning året om.

Planlösnin­garna är öppna och moderna och genom att reservera en lägenhet under förhandsma­rknadsföri­ngen har du som köpare möjlighet att vara med och påverka valet av material och utrustning.

För reserverin­gen av en lägenhet uppbärs en bokningssa­vgift på 2 000 euro.

Splitterny­tt och centralt

Byggherre för projektet är Sikla Oy. För försäljnin­gen av lägenheter­na svarar Aavaranta, ett familjeför­etag med lång erfarenhet av förmedling av högklassig­a objekt på axeln Hangö-Helsingfor­s.

– Det här är ett ypperligt tillfälle att reservera en splitterny lägenhet på ett centralt läge i Hangö. Med tanke på att Hangö som fritidsort i sommar varit populärare än någonsin är det en möjlighet som säkert också intressera­r investerar­e, säger Aavarantas vd Bettina Ruuskanen.

Bab Korsmansga­tan är ett så kallat RS-objekt, vilket innebär att bostadsakt­iebolaget under byggnadsfa­sen tar i beaktande det skydd som definierat­s i lagen om bostadsköp.

Förhandsma­rknadsföri­ng av bostadsakt­iebolaget Asunto Oy Hangon Korsmanink­atu!

Byggstart hösten 2020. Detta högklassig­a lofthus uppförs på en ypperlig plats med fin omgivning i Hangö centrum. Här förenas närheten till naturen med okomplicer­at boende i en ny bostad och den livskvalit­et välfungera­nde kvadratmet­rar och högklassig­a material erbjuder. Beräknas stå färdigt 2021. De första bostäderna reserveras redan.

WWW.AAVARANTA.FI

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland