Hufvudstadsbladet

Zlatans form håller i sig

-

Zlatan Ibrahimovi­c är i en vansinnig målform. Mot Roma satte 39-åringen två nya fullträffa­r. Milan tappade dock segern i slutminute­rna till 3–3. Zlatan Ibrahimovi­c behövde inte ens två minuter på planen för att bli målskytt i stormötet mot Roma. När bara 105 sekunder var spelade låg bollen bakom Antonio Mirante i bortamålet efter att en frispelad Ibrahimovi­c skarvat in ett inspel från Rafael Leao.

I paus var ställninge­n 2–1 till hemmalaget Milan sedan Edin Dzeko kvitterat och Alexis Saelemaeke­rs på nytt gett Milan ledningen.

Först kvitterade Roma genom Jordan Veretout innan Milan kunde återta ledningen några minuter senare när Zlatan Ibrahimovi­c var skoningslö­s från elva meter. Målet var svenskens sjätte på fyra framträdan­den i Serie A.