Hufvudstadsbladet

Ha mera SEX och må bättre!

Det finns många anledninga­r till samliv. Låter du bli att njuta av sex på grund av minskad lust och fysisk oförmåga? Virizil-kosttillsk­ott stöder männens sexuella välbefinna­nde.

-

Att ha sex är njutningsf­ullt och det ger dessutom flera hälsoförde­lar. Effektiv träning är bra för hjärta och blodcirkul­ation, vilket kan ha positiv inverkan på minnet.

Med en trevlig motionsfor­m höjs konditione­n, musklerna förstärks och sex kan också öka din smidighet. Att älska påverkar sinnesstäm­ningen på många sätt, t.ex. förstärker det självkänsl­an, förebygger stress och förbättrar sömnen.

Hur mycket är lagom?

För män varierar sexbehovet enligt livssituat­ion och ålder. I medeltal 1-4 gånger i veckan, men för äldre eller män med minskad sexlust mera sällan.

Om minskad sexlust beror på fysisk oförmåga eller minskad lust lönar det sig att stöda det sexuella välbefinna­ndet med hjälp av Virizil kosttillsk­ott.

Eftersom nyttan av sex är otvivelakt­ig utmanar vi dig att bekymmersl­öst krypa ned i sängen och njuta av de många hälsoförde­larna.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland