Hufvudstadsbladet

Ökad manlig energi

Finn, 69, ville testa naturprodu­kten Virizil som främjar potensen, eftersom han tycker att det är viktigt att ta hand om sin manlighet. Snart märkte frun att en ny slags passion flammat upp.

-

”Min fysiska förmåga var sig inte längre lik. Jag gav upp helt, också i något så viktigt som det intima umgänget”, grämer sig den pensionera­de Finn.

”Ginsengext­raktet i Virizil har gett mig mer uthållighe­t, energi och glimten i ögat”, berättar Finn, som studerat klassisk filologi och har många järn i elden. Han forskar i Europas klassiska språk, det vill säga latin och forngrekis­ka samt litteratur på dessa språk. Som mot

Energi och romantik

”Jag och min fru är fortfarand­e förälskade, men samtidigt är vi aktiva människor och det är ju ingen hemlighet att orken tryter när vi blir äldre. Vi ville ändå inte avstå från en så viktig del av livet”, begrundar Finn.

”Det var en fridfull söndagsmor­gon, när jag läste tidningen och fick syn på en annons om en naturprodu­kt. Det som väckte mitt intresse var framför allt att produkten stöder uthållighe­ten. Jag ville ha ett naturligt alternativ. Beställnin­gen kom lyckligtvi­s snabbt och Virizil har inte gjort mig besviken”, berättar Finn med ett leende.

Finns hustru Mette visste inte om att maken börjat ta en naturprodu­kt. ”Jag hade ingen aning om att han tog Virizil, men märkte nog att han blivit mycket mer romantisk. Jag var tvungen att fråga om det berodde på mig, eller vad i hela friden som hänt”, minns Mette med ett leende, och berättar att hon njuter av att passionen återigen flammar dem emellan.

”Till slut berättade han om naturprodu­kten och jag har inte haft några skäl att klaga...”, konstatera­r hon nöjt, fastän passionen inte bara berodde på henne. vikt är han aktiv i en vindsurfin­gförening och ordförande i den lokala konstfören­ingen. Dessutom har han varit med om att grunda Danska institutet i Aten, Grekland.

 ??  ?? FINN JORSAL, DANMARK
FINN JORSAL, DANMARK

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland