Hufvudstadsbladet

Jag kallade mina ben för stockar!

-

Den vitala och snygga 78-åriga damen berättar öppet om sina tidigare bekymmer med benen. Speciellt på sommaren var det jobbigt. – Jag kallade mina ben för mina ”stockar” för de kändes verkligen precis som det, säger Eva Randi Solheim med ett leende.

Tunga och trötta ben

– Det var riktigt påfrestand­e, berättar Eva Randi om de tunga benen hon har haft i många år.

– Ett tag gick jag inte heller med vanliga skor, utan var tvungen att nöja mig med mina tofflor. Kanske inte så eleganta i alla sammanhang, ler hon. Eva Randis ben hade plågat henne genom en lång tid, tills hon en dag fick höra talas om produkten Venolet.

Hon blev förtjust i att extraktet av vinplantor­na kunde stödja normal venfunktio­n i benen och motverka känslan av tunga och trötta ben. Det lät som det var helt rätt för henne.Vilket det också visade sig att vara.

Känns lättare

Det tog några veckor med Venolet innan Eva Randi började känna skillnad. Och efter ytterligar­e några veckor var hon helt säker. Känslan var annorlunda och hon upplevde att benen inte var tunga och trötta som tidigare.

– Jag blev så otroligt glad och nöjd när jag förstod det. Det första jag gör nu på morgonen är att gå till köket för att ta min dagliga naturtable­tt. Jag vill absolut inte glömma den.

– Nu känns mina ”stockar” som de ska. Benen känns inte trötta och tunga och jag kan även känna mig bekväm i helt vanliga skor igen, ler Eva Randi nöjd.

 ??  ??
 ??  ?? – Jag har blivit otroligt glad för Venolet och är verkligen jättenöjd med den, berättar Eva Randi. Eva är en av många som har valt att använda Venolet extrakttab­letter på grund av periodvis krångel med tunga och trötta ben.
– Jag har blivit otroligt glad för Venolet och är verkligen jättenöjd med den, berättar Eva Randi. Eva är en av många som har valt att använda Venolet extrakttab­letter på grund av periodvis krångel med tunga och trötta ben.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland