Hufvudstadsbladet

”Jag kallade mina ben för stockar!”

-

Välvårdade 78-åriga Eva talar öppet om det gissel som tidigare brukade inverka på hur hennes ben mådde, i synnerhet om somrarna.

”Jag trivdes inte i mitt eget skinn”, berättar Eva. I åratal kändes det för henne som om hon hade haft en extravikt i benen. Under vissa perioder kunde hon inte använda vanliga skor alls, utan hon måste nöja sig med bara tofflor. Tofflorna var ju inte direkt eleganta i alla sammanhang. Sedan hittade Eva ett naturprepa­rat som innehåller extrakt av vinblad och vindruvsfr­ön, vilket håller igång en normal blodkärlsf­unktion. Innehållsä­mnena i Venolet främjar blodcirkul­ationen i benen och piggar upp ben som känns trötta och tunga.

Lätta steg

Eva började känna effekten av växtextrak­ten efter några veckors intag av Venolet. Efter ännu längre användning var hon redan ytterst nöjd. Eva kallade inte längre sina ben för trästockar. De kändes faktiskt annorlunda, tyckte hon. De kändes inte längre så tunga. ”Ni kan säkert föreställa er hur glad och nöjd jag var när jag märkte att mina ben mådde bra. Jag har nu redan länge inlett varje morgon med att plikttroge­t inta mitt naturprepa­rat. Inte en endaste en tablett vill jag lämna bort, för det är ju uppenbart att tablettern­as innehållsä­mnen verkligen håller igång blodcirkul­ationen i mina ben. Nu liknar mina före detta ’trästockar’ vanliga ben. De känns inte längre trötta och jag kan åter glädja mig över vanliga skor”, ler Eva.

 ??  ??
 ??  ?? Eva är en glad pensionär. Men hon var bekymrad över sina trötta ben. Därför bestämde hon sig för att testa naturprepa­ratet Venolet, en produkt som tillverkas av vinblad och vindruvsfr­ön. Eva har varit nöjd med sitt beslut.
Eva är en glad pensionär. Men hon var bekymrad över sina trötta ben. Därför bestämde hon sig för att testa naturprepa­ratet Venolet, en produkt som tillverkas av vinblad och vindruvsfr­ön. Eva har varit nöjd med sitt beslut.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland