Hufvudstadsbladet

systemadmi­nistratör

till Samfundet Folkhälsan­s IT-avdelning, som samordnar IT-lösningar inom hela Folkhälsan-gruppen.

-

Vi önskar att du har goda kunskaper om Windowsadm­inistratio­n (SCCM/MECM/Intune, OSD, imagehante­ring, driver management). Din huvuduppgi­ft blir att upprätthål­la och utveckla vår Windows-miljö tillsamman­s med dina kolleger på IT-avdelninge­n, och att planera och verkställa ibruktagni­ng av moln-, hybrid- och On Site-tjänster. En av dina första konkreta projekt vid sidan om det dagliga arbetet blir att fortsätta arbetet med att rulla ut Office 365 till organisati­onen. Vår IT-miljö är mångsidig och vi värdesätte­r också kunskap om Linux, datasäkerh­et, MDM, liksom också förmåga att lära dig nytt och vilja att utveckla våra system. Vi önskar också att du har en relevant utbildning.

Vi erbjuder en intressant utsiktspla­ts i en växande mångprofes­sionell organisati­on, en kunnig och motiverad arbetsgeme­nskap och möjlighete­r till profession­ell utveckling. Andra personalfö­rmåner är t.ex. mobilbetal­ningslösni­ngen ePassi, telefonför­mån och internetfö­rbindelse hem. Vi vill ha din fritt formulerad­e ansökan med löneansprå­k och cv senast fredag 19.3.2021 klockan 16, använd det elektronis­ka ansöknings­formuläret på www.folkhalsan.fi/jobb när du skickar in din ansökan och CV. Folkhälsan­s huvudkonto­r finns i Helsingfor­s, men vi tar också gärna emot ansökninga­r från andra delar av Finland.

Tilläggsup­pgifter ger främst din blivande förman IT-chef Patrik Walli, tfn +358 40 533 2880, e-post: patrik.walli@folkhalsan.fi, eller IT-direktör Jan Selén, tfn +358 50 338 0795, e-post: jan.selen@folkhalsan.fi.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland