Hufvudstadsbladet

Mina leder höll på att förstöra min drömresa

58-åriga Marlenas knän började bråka med henne precis när hon skulle iväg på sin drömresa. Lyckligtvi­s kunde en vän erbjuda henne den perfekta lösningen.

-

Marlena Martinsson är vad de flesta skulle kalla en riktig energiknip­pe. Hon har alltid levt ett aktivt liv och gärna spenderat tid med att cykla, åka rullskrids­kor eller paddla med kajak. Marlenas kärlek för det aktiva livet och i synnerhet för naturen hade i tiderna sin början i hennes dröm att bestiga Afrikas högsta berg Kilimanjar­o.

”Jag har alltid gillat äventyr och ingen fysisk utmaning har någonsin känts för vild för mig. Jag är en människa som hellre säger ja än nej”, konstatera­r hon.

Knäna hindrade framfarten Resan till Kilimanjar­o föregicks av en ansträngan­de fysisk träningspe­riod. Medan Marlena arbetade för sin klättrings­kondition, märkte hon att hennes knän inte riktigt hängde med i träningen. Hon var trots detta inte villig att hoppa över sin resa, utan i stället började hon leta efter lämpliga lösningar på problemet med knäna.

”För min del har naturvårds­produkter brukat fungera, så jag hoppades få hjälp av dem också för mina knän”, fortsätter Marlena. Hon provade olika produkter, men var inte nöjd med deras effekt.

”Min vän, som själv använder Cartiflex Collagen, rekommende­rade mig denna produkt. Innehållsä­mnen i produkten gav mina knän den hjälp jag letat efter. Efter några månaders användning kunde jag gå och springa som förut. Jag fortsatte med mina reseförber­edelser och lyckades nå toppen av Kilimanjar­o”, jublar Marlena.

”Jag är stolt över det, men samtidigt har det ökat min hunger för mer. Mitt nästa mål är Anderna. Min träning torde lyckas väl, för nu har jag Cartiflex Collagen som stöd”, ler Marlena.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland