Hufvudstadsbladet

Sköna leder, tack!

-

60-åriga Lene gick inte med på att låta lederna krångla, för hon älskar att göra långa promenader med sin hund och njuter av motorcykel­turer och kvalitetst­id med sina barnbarn. Under de senaste åren var hon dock tvungen att begränsa sina fritidssys­selsättnin­gar på grund av ett höftproble­m.

Lenes höfter ledde också till utmaningar i hennes arbete som stödperson inom social- och hälsovårde­n.

”Idag har det gått ett halvår sedan jag rekommende­rades av min vän att börja använda Cartiflex Collagen, och jag måste verkligen säga att dessa innehållsä­mnen har fått även mig att åter njuta av livet”, berättar en nöjd Lene.

Nu hindrar höfterna inte livet

Mycket har hunnit hända under ett halvt år. Bland annat har Lene på sin arbetsplat­s förflyttat­s till en avdelning där hon inte behöver gå så mycket. Hon har också klarat av fysioterap­in mycket bättre än förut.

”Mina närstående samt arbetsvänn­er har lagt märke till förändring­en och de har kommentera­t hur mycket mer levande och aktiv jag är. Jag kan definitivt rekommende­ra Cartiflex Collagen till andra som har liknande utmaningar med sina leder som jag”, konstatera­r Lene glatt.

Ge dina leder näring så att de känns sköna!

Cartiflex innehåller ingefära, som upprätthål­ler flexibilit­eten och rörlighete­n i lederna. Boswellia kan påverka produktion­en av kollagen och får lederna att kännas sköna. Naturprepa­ratet innehåller även vitamin C och D, koppar och mangan samt typ-II-kollagen.

 ??  ??
 ??  ?? Lenes höftproble­m begränsade hennes liv både i arbetet och det privata livet. En av hennes vänner rekommende­rade Cartiflex Collagen, och detta preparat har haft en betydande inverkan på Lenes vardag. Nu kan hon åter njuta av livet igen.
Lenes höftproble­m begränsade hennes liv både i arbetet och det privata livet. En av hennes vänner rekommende­rade Cartiflex Collagen, och detta preparat har haft en betydande inverkan på Lenes vardag. Nu kan hon åter njuta av livet igen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland