Hufvudstadsbladet

Äntligen stöd till mina leder!

-

Steen är en bland dom som har upplevt hur åldern kan påverka lederna. För honom var det knäna som började krångla. Då beslöt han sig för att prova den växt-baserade tabletten Movizin Complex. Den fungerade perfekt för honom och idag rekommende­rar han den till alla som behöver få stöd till sina leder.

-Steen Lerdrup är 64 år. Alldeles för ung för att kroppen ska bli en begränsnin­g som han själv uttrycker det. Fritiden fyller han med sysslor i hus och trädgård, och han håller gärna kroppen igång med en löprunda. Några gånger i veckan springer han cirka en mil, i skogen som ligger nära hemmet. Att sitta still är inte Steens melodi.

Förändring

- För några år sedan började jag känna av hur åldern började sätta sig i lederna, berättar han. Det tog ofta emot att röra sig. Plötsligt blev jag medveten om hur viktigt det är att lederna är bra för att jag ska kunna fortsätta att leva det aktiva livet som jag älskar.

Hela tillvaron påverkas negativt när lederna strejkar. Steen har till exempel sitt vedförråd under verandan. Kroppen protestera­de så mycket under den tiden att det var väldigt besvärligt för honom att bara hämta och bära in veden själv.

- Det var lite problemati­skt, säger han med ett skratt. Det var mitt i vintern och huset blir ju snabbt kallt om man inte eldar. Det passar mig inte alls att vara beroende av andra för att få vardagen att fungera.

Tveksam - men testade ändå

Steen läste i en tidning om växterna i Movizin och fast han var lite skeptisk bestämde han sig ändå för att prova.

- Jag stoppar inte i mig vad som helst, men att produkten var baserad på växter tilltalade mig. Jag bestämde mig för att ge det en chans och beställde på nätet.

Steen erkänner att förhoppnin­garna inte var de största. Men det skulle sedan visa sig att vara ett impulsköp han inte kom att ångra

Märkbart stöd för lederna

- Efter bara några veckor märkte jag effekten av växtextrak­ten. Och lederna bara fortsatte att kännas bra. Idag vill jag inte vara utan växterna för någonting i världen. - Det tar inte emot när jag springer och att hämta in ved är inte heller något problem. - Ja lederna känns perfekta... de är i toppform, säger Steen med glimten i ögat.

Steen berättar att många av hans vänner var nyfikna. Eftersom många av dem också hade kommit upp i åren och på samma sätt hade börjat känna av ålderns naturliga påverkan på lederna, följde de Steens utveckling med intresse.

- Idag är det flera av dem som äter Movizin. De har ju sett vilken skillnad det har gjort för mig, Om de är nöjda? Självklart! Det växt-extraktet borde provas av alla som vill göra något bra för sina leder, konstatera­r den aktiva senioren.

 ?? ??
 ?? ?? LÖPARSKORN­A KNYTS Steen blev medveten om att hans livskvalit­et helt berodde på rörliga leder och att t.ex. kunna springa utan svårighete­r var viktigt för honom. Kombinatio­nen av växter i extrakt-tablettern­a var precis det som behövdes.
LÖPARSKORN­A KNYTS Steen blev medveten om att hans livskvalit­et helt berodde på rörliga leder och att t.ex. kunna springa utan svårighete­r var viktigt för honom. Kombinatio­nen av växter i extrakt-tablettern­a var precis det som behövdes.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland