Hufvudstadsbladet

”Du har fått fylligt hår igen!”

-

Tyckte en förvånad väninna när hon träffade Eva Stenström som mindre än tre månader provat på den nyutveckla­de naturtable­tten Hair Grow, som ger håret näringsämn­en inifrån.

62-åriga Eva Stenström är glad och pigg när man träffar henne i det mysiga atriumhuse­t i Tyresö utanför Stockholm. Men går man tillbaka i tiden var håret inte lika fylligt och leendet inte fullt så strålande.

- Jag har alltid haft ett tjockt och snyggt hår när jag var yngre, men efter övergångså­ldern började jag förlora en massa hår. Det blev faktisk väldigt mycket tunnare. Gissa hur förskräckt jag blev när jag en dag upptäckte att jag nästan hade fått en skallig fläck i bakhuvudet. Det är inte precis kvinnligt eller något som kvinnor brukar få, så jag blev riktigt rädd, berättar Eva.

Handlingsk­raftig väninna

Det första Eva gjorde var att prata med en god väninna. Väninnan föreslog att Eva skulle prova Hair Grow.

- Min väninna var säker på att det var det som behövdes. Hon tog helt resolut ett foto av hur mitt hår såg ut för att jag skulle ha något att jämföra med. ’Det här kommer att fixa sig’ sa hon övertygand­e till mig. Eva Stenström gav Hair Grow en chans och beställde tablettern­a. Det har hon inte ångrat en sekund.

- Håret är fylligt nu. Det tog 3-4 månader, men det var jag beredd på, det tar ju tid för nytt hår att växa ut, så jag hade tålamod och nu känner jag stor skillnad. Håret sitter bättre och en av mina vuxna döttrar har till och med lagt märke till att även mina ögonfransa­r har blivit fylligare. Det är ren bonus, ler Eva.

Eva är en aktiv kvinna med många järn i elden. Hon arbetar inom den offentliga sektorn, dansar, går långa promenader i skogen runt Tyresö och har ofta väninnor och döttrarna på besök på 'en fika och en pratstund', som hon säger.

- Jag har inte tid att bekymra mig om att håret ska bli tunt och stripigt igen, så det är tur jag har mina Hair Grow tabletter, avslutar hon med ett stort leende.

 ?? ?? Evas hår som det såg ut innan hon började med Hair Grow. Det var verkligen inte roligt minns hon. Men tack vare Hair Grow känner jag lättnad när jag ser fotot nu.
Evas hår som det såg ut innan hon började med Hair Grow. Det var verkligen inte roligt minns hon. Men tack vare Hair Grow känner jag lättnad när jag ser fotot nu.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland