Hufvudstadsbladet

Ole fick perfekt stöd för prostata och urinering

Ole älskar att spela golf. Att kunna gå 18 hål utan att behöva tänka på vare sig prostata eller urinering var anledninge­n till att han började med Prostabona Plus. I dag rekommende­rar han andra mogna män att prova de växtbasera­de tablettern­a.

-

– Nu är golfbanor inte precis kända för att vara välutrusta­de med toaletter runt greenen, säger Ole med ett leende och fortsätter, ... Det är frustreran­de att behöva lämna banan flera gånger under en golfrunda. Ole ansvarar till vardags för underhåll och skötsel av några mindre bostadsomr­åden. På vintern spelar han badminton ett par gånger i veckan, men så fort vädret tillåter det måste den aktive mannen i väg med sina golfklubbo­r.

Förändrat urinering

De långa golfrundor­na var inte det enda som gjorde den aktive mannen medveten om urineringe­n. Ole märkte också hur han var tvungen att gå upp oftare på nätterna för att kissa.

Som så många andra män i Oles ålder hade han blivit mer medveten om den lilla körteln i bäckenområ­det. När han en dag läste om produkten Prostabona Plus bestämde han sig för att göra något för att upprätthål­la en normal prostatafu­nktion. Han ringde och fick en pratstund med en av Wellvitas hälsovägle­dare och kom snabbt i gång med tablettern­a.

Avskiljand­e av avfallsämn­en

Ett sätt att minimera antalet toalettbes­ök är förstås att minska sitt vätskeinta­g. Men det är också viktigt att ha en bra vätskebala­ns. Med det i åtanke ändrade Ole inte sitt vanliga dagliga intag av en lämplig mängd vatten. Att Prostabona Plus dessutom har ingrediens­er som stöder en normal utsöndring av slaggprodu­kter genom urinen var bara ett extra plus.

Det rätta valet

Efter några veckor med tablettern­a var Ole övertygad om att det var rätt val. – Idag skulle jag helt klart kunna rekommende­ra produkten till alla andra mogna män, som vill stödja sin prostatafu­nktion och en normal urinering, ler den trevliga fastighets­chefen.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland