Hufvudstadsbladet

Drömresan lyckades med friska knän

-

58- åriga Marlena fi ck bekymmer med sina knän innan drömresan till Kilimanjar­o. Det visade sig att en väninna hade en bra rekommenda­tion.

Marlena från Göteborg är vad de flesta skulle kalla, en riktig ”powerwoman”. Hon har alltid levt ett aktivt liv. Till vardags tar hon gärna cykeln eller sina inlines till jobbet och när vädret tillåter paddlar hon kajak längs Säveån, som leder henne direkt till hennes arbetsplat­s på Tingstad, där hon arbetat i flera år som keyaccont och säljsuppor­t. Varje år tillbringa­r hon en del av sin semester i sin stuga, som ligger långt uppe i den vackra naturen i Norrland - att vara där är, enligt Marlena, en lisa för själen.

Drömmen om Kilimanjar­o

Det var Marlenas stora kärlek till det aktiva livet och inte minst till naturen, som på sin tid startade drömmen om att få bestiga Afrikas högsta berg, Kilimanjar­o, och Marlena är aldrig rädd för en utmaning.

- Jag har alltid varit lite äventyrlig, och inga fysiska utmaningar är krävande för mej. Jag är en människa som hellre vill säga ja än nej.

Tiden fram till resan till Kilimanjar­o innebar hård träning som ställde stora fysiska krav. Det var under dessa förberedel­ser som Marlena började oroa sig för sina knän. Med en aktiv livsstil som Marlenas är det inte ovanligt att lederna blir slitna, och i Marlenas fall var det knäna som sa ifrån, ända fram till resan. Men Marlena var inte redo för att sätta stopp för sin drömresa. Därför började hon undersöka möjlighete­rna att få hjälp för sina knän.

Naturligt urval

- Jag har alltid haft stor tilltro till naturbaser­ade produkter, så för mig var det en självklarh­et att i första hand leta eft er en naturlig stöd för mina krånglande knän. Marlena testade olika saker, men hon var inte nöjd.

- Min väninna, som själv använder Cartiflex Collagen, rekommende­rade att prova produkten och ingrediens­erna fungerade verkligen bra för mig.

- Eft er några månader kunde jag gå samt springa normalt. Jag fortsatte med mina reseförber­edelser och lyckades också att nå toppen på Kilimanjar­o. Jag är jättestolt över det.

- Mitt nästa mål är Anderna. Träningen borde gå bra nu när jag har Cartifl ex Collagen som stöd, ler Marlena.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland